Writer’s block

Ik krijg regelmatig, maar te weinig, van diverse volgers van mijn blog interessante artikelen, quotes, eigen meningen en links door gestuurd. Hier haal ik dan vaak weer inspiratie of onderdeeltjes uit die ik dan weer gebruik en verwerk in mijn blogs, publiceer als quote etc. Zelfs soms als aanpassingen met terugwerkende kracht in reeds gepubliceerde blogs verwerk. Daar worden ze immers alleen maar beter van.

Soms is het beter een heel artikel of link los door te geven vanwege de hoge mate van interessantheid of actualiteit. Ik heb  daar een rubriek in mijn blog voor genaamd “nieuwstips”.

Samen sterk
Twee mensen weten, denken, horen en lezen meer dan een. Daarom verzoek ik u vriendelijk zodra u in uw ogen lezenswaardige feiten, nieuwtjes, quotes en interessante ontwikkelingen tegen komt, deze aan mij door te geven per mail: aslippens@live.nl of ga naar onze contactpagina. Ik ga dan met mijn blog als draaipunt functioneren onder het motto:

Zullen we samen verdwalen, ik weet de weg.